7 Eylül 2013 Cumartesi

Savaş Gerilim ve Dram Filmlerinden Son Haberler

Sizlere şu anda var olan ve günümüze damgasını vurmuş olan bazı gerilim, dram, savaş filmlerinden örnekler veriyorum. Bu filmlerden en önemlisi Rus ailesine hizmetçilik yapan ve büyüyünce kendini intikam almaya adayan bizim eski filmlerde ki cüneyt arkın gibi bir hayat yaşayan malkoçoğlu misali bir adamın Prenses ve Köle 1612 izle hikayesini izleyeceksiniz.

Bunun yanında veya Prenses ve köleyi izledikten sonra bir diğer savaş filmi olan Amiral filmini izle ve gerçek bir Rus tarihine tanıklık et. Aslında rusların tarihinde Türkler de önemli paya sahiptir aslında ama bu kadar da olmaz demekten başka bir çare bulamıyorum. Son olarak elbette ki siz de sıkıntı solmaksızın bir sarayın bahçesinde yılları geçirip ondan sonra kahramanca savaşmak ve de en önemlisi kazanmak isterdiniz elbette.

Gördüğünden fazlası olacak olan ve gerilim olarak kategor dilmiş trdublajfilmizle.com sitesinde bulabileceğiniz en harika Türkçe Dublaj filmlerden biridir o. Hangisi ne nedir ner gibi bakltığınızı ve yazıyı okumaya devam ettiğinizi duyar gibiyim evet haklısınız lafı çok uzattım ama yapacak başka ne var. Ha evet filmi söylemem lazım demi. Ahaa evet. Gel kardeşim karanlık adalet izle o halde. Yani darılmaca gücenmece yok ok. Biz elimizden geleni yaptık yahu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder