13 Eylül 2013 Cuma

Yeni 2013 Filmi Bilinmeze Doğru Türkçe Dublaj izle

Bir grup kullanımı yapılamıyorsa yok olma ile karşı karşıyadır. Bu nedenle Bilinmeze Doğru Türkçe Dublaj izle ve izlemeyene de anlatmayı dene. Bu filmde Atılgan isimli gemi ile mürettebatı arasında geçen mücadeleyi görmüş olacaksınız.

Sonra bunlar inkar edildiği zaman tehlike işte o zaman başlar. Şimdi burada yasakçı zihniyetin devamı anlamına geliyor. Bey buna güvenmiyormusunuz, onunla bu işler halledilemez mi. Elbette herşey siyasettir. Biz bu gün bazı bataklıklara baktığımız bazı şeylerin sıkıntı ve tehlike yarattığını görüyoruz. Bu yüzden burada yaşayanların demokratik olması gerekmektedir. Halen rsmi bunlar doğrultusunda bir güvensizlik var diyebilemeyiz. Bir anlayışla yaklaşmak her zaman daha az sorun ortaya çıkarır.

Savaşa hayır ve silaha hayır. Burada bir güven sağlanması lazım ve bu da ortadan kalkarsa onlarda belki oraya çıkar ya da belki bu aşamada bunu yapmak mümkün değil. Bu bir süreçtir. Onları da bu sürece katarak bunları çözebilir dedi Ahmet Bey. Biraz evvel de dediği gibi bu demokratik hakların da temin edildiği takdirde sorunda ortadan kalkar dedi.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder